Uvjeti korištenja


Uvjeti korištenja odnose se na registrirane korisnike servisa FISCO.

FISCO mrežni servis (na adresi: https://fisco.hr i svim podstranicama) je autorsko djelo tvrtke Techpuls d.o.o. , Zagreb, Kruge 5, OIB: 06318113363 (u nastavku samo Techpuls).

FISCO servis u vlasništvu je tvrtke Techpuls i u skladu sa zakonom o autorskim pravima i međunarodnim sporazumima o zaštiti autorskih prava niti jedan dio ovih stranica ne smijete kopirati, prikazivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili dijeliti bez pisanog pristanka tvrtke Techpuls.


Ograničenja jamstva i isključenje odgovornosti

FISCO servis isporučujemo nakon besplatnog probnog razdoblja, po principu "kakav jest" (eng. "as is"), bez ikakvih jamstava na bilo kakve nedostatke.

Techpuls ne odgovara za smetnje u radu koje korisnici mogu iskusiti zbog nezadovoljavajućih tehničkih preduvjeta na svojoj strani.

Techpuls ne može jamčiti kako prilikom korištenja usluge neće doći do pogrešaka i zastoja u radu usluge, a kad se to dogodi, Techpuls će greške otkloniti u najkraćem mogućem roku.

Techpuls ne odgovara korisniku servisa, a niti bilo kojoj trećoj strani, za gubitak podataka i štetu nastalu zbog neovlaštenog pristupa i drugih vrsta zlouporaba, tehničkih problema i kvarova, više sile i grešaka u radu usluge.

Poveznice s ovih na druge internetske stranice su informativnog karaktera, i Techpuls ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj tih stranica niti rezultate korištenja tih stranica.

Stoga se obvezujete, pristupom i korištenjem ovih stranica, tvrtku Techpuls, njezine zaposlenike i oglašivače izuzeti od nadoknade štete i nećete ih smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem usluge.


Zaštita podataka

Vi ste isključivi vlasnik svih podataka koje ste proslijedili u FISCO. Techpuls nije odgovoran niti provjerava točnost podataka koje upisujete u FISCO. Vaše podatke možete vidjeti isključivo vi i ovlaštene osobe tvrtke Techpuls, a iste ne dostavljamo niti jednoj trećoj strani.

Podaci koji se prikupljaju kroz servis pohranjeni su na mrežnom poslužitelju smještenom u EU. Podatkovni centar gdje je smješten mrežni poslužitelj servisa FISCO ima ograničen pristup uz nadzor 24/7.

Techpuls zadržava pravo, na zahtjev tijela državne vlasti RH, dostaviti sve podatke o Korisniku upisane u servis FISCO neovisno o uvjetima korištenja.

Privatnost osobnih podataka

Politika privatnosti osobnih podataka odnosi se na registrirane korisnike servisa.

Techpuls o vama prikuplja osobne podatke u svrhu pružanja ugovorene usluge i čuva ih u skladu s propisima EU (opća uredba o zaštiti osobnih podataka Uredba (EU) 2016/679) i RH (Zakon o zaštiti osobnih podataka, NN 106/2012). Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na mrežni servis FISCO.

Osobni podaci koje prikupljamo su (a) ime i prezime (b) OIB i (c) adresa elektroničke pošte - ove podatke u FISCO upisujete vi u postupku registracije.

Vaše osobne podatke možete vidjeti isključivo vi i ovlaštene osobe tvrtke Techpuls.

Organizacije s kojima Techpuls razmjenjuje vaše osobne podatke su: FINA (ako koristite usluge fiskaliziranja računa, a u skladu s propisima RH).

Vaše podatke čuvamo za vrijeme korištenja usluge nakon čega ih brišemo u rokovima koji su propisani zakonom. Brisanje podataka je nepovratno i jednom izbrisani korisnički račun ne može se vratiti.

Prije brisanja sve svoje podatke možete potpuno samostalno preuzeti u digitalnom obliku.

Techpuls zadržava pravo, na zahtjev tijela državne vlasti RH, dostaviti sve podatke o Korisniku upisane u servis FISCO neovisno o uvjetima korištenja.

Ostalo

Techpuls zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti Uvjete korištenja servisa FISCO. Svaka promjena bit će objavljena na mrežnoj adresi http://www.fisco.hr/eula. Pristupom i korištenjem bilo kojeg dijela servisa FISCO smatra se kako ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.

Techpuls zadržava pravo zabrane korištenja servisom i/ili automatskog ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju kršenja ovih Uvjeta korištenja.

Pristupom i korištenjem ovih stranica prihvaćate ove Uvjete korištenja.


Ova pravila su na snazi od 1. listopada 2021. godine.